Nyheter

Seniordamene helt til finalen i NSG's lagserie

Av: Svein Børre Solvang  |  Publisert: 3. september 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sølvmedalje til våre Senior Damer

Norsk Senior Golfs Lagserie Match

Norsk Senior Golf har gjennom sesongen arrangert Lagserier i Matchplay og i helgen var det klart for finalespill på Nes GK.

Østmarka GK har deltatt med 1 Damelag i B-serien og 1 Mix lag i A-serien.

Damelaget vant Pulje 3 med god margin etter 5 meget solide seirer og 1 tap. I løpet av sesongen har Berit Erlandsen, Grete Støver, Lisbet Torhov Haugen, Liv Dyran, Sonja Billington og Trude Støver representert Østmarka GK. Seieren i puljen gjorde at Damelaget tok seg til helgens finalespill i B-serien.

Mix laget ledet sin Pulje 8 gjennom hele sesongen bare for å se seg forbigått på målstreken av Hauger. De tapte seieren i puljen basert på totale poeng i alle matcher da de var likt med Hauger på poeng og innbyrdes oppgjør. På mix laget har Karsten Wallin, Lars Petter Glomsrud, Lisbet Torhov Haugen og Robert Nilsen spilt.

I finalespillet spilte Damene glimrende på en nokså fin bane, og tok seg hele veien til finalen i B-serien. Der ble det et knepent tap mot Kongsberg men en glimrende sølvmedalje ble det.

Vi gratulerer våre hardt kjempende og dyktige seniordamer.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her