Nyheter

Østmarka spillere markerer seg på Titleist Østlandstour

Av: Svein Børre Solvang  |  Publisert: 25. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Premier, eagler og HIO på våre spillere

Titleist Østlandstour på Romerike GK
Fem Østmarka spillere deltok på Romerike i det som er det største deltagerantallet i Østlandstourens historie. Over 150 var påmeldt og hele 114 deltok i Herrer Brutto. I premiepotten lå det to kvalikplasser til NM på Bogstad neste uke og det forklarer nok det meget sterke startfeltet og det store antallet i Herrer Brutto.

Våre spillere markerte seg sterkt og satte tydelig preg på turneringen.

Sander Røkeness spilte sin første turnering og var nok meget nervøs på hull 1 i Herrer Netto. Etterhvert så forsvant nervøsiteten og storspillet meldte sin ankomst. Sander startet runde 2 syv slag bak teten men etter 16 hull var det skrumpet in til 1 slag. Med par-par avslutning hadde seieren vært i havn. Dessverre ble det to dobbelbogeys men en super 3. plass kunne bokføres.

Ludvig Solvang var med i tetkampen i Herrer Brutto og etter eagle på hull 8 var det bare 2 slag opp til teten. Backen på Par ble dessverre litt for svag og han endte opp T6 og fikk premie etter minus 3 totalt.

Ida Nesheim Hansen gjør både eagle på et par4 hull og også HIO og bokfører en runde på 76 slag som er hennes beste runde noen gang. Dessverre var runde 1 litt for svak og hun blir nummer 7 i Damer Brutto.

Resultater:
Ida Nesheim Hansen 7 i Damer Brutto
Ludvig Solvang T6 (premie) i Herrer Brutto
Sander Røkeness 3 (pallen) i Herrer Netto
Sander Trebekk T37 i Herrer Brutto
Tobias Ungersness T66 i Herrer Brutto 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her