Nyheter

Østmarka Juniorer på Narvesen tour

Av: Even Tveter  |  Publisert: 8. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Narvesen tour ble arrangert på Mørk GK lørdag og Drøbak GK søndag

Narvesen tour er i gang igjen og ble spilt på Mørk GK lørdag og Drøbak GK søndag. Begge baner hadde fine forhold, dog var greenene på Mørk ujevne og ekstremt trege. På Drøbak var greenene som vanlig utfordrende og ondulerte samt veldig raske. For å illustrere forskjellene så sa en av de voksne at Mørk hadde 4 på stimpen mens Drøbak hadde 12. Det er nok en del fra sannheten men kunne nok oppleves sånn av spillerne.
Østmarka GK stilte med 6 juniorer og LudvigLeander og Thobias Dammen forsynte seg av premiebordet.
Ludvig spilte denne gangen i G19 og ble nummer 3 Brutto på Drøbak og T12 Netto og fikk også premie der. Med ny putter og greener han ikke behersket så puttet han seg regelrett bort fra seieren.
Leander kom rett fra ferie i Danmark og superraske greener og ble lettere forvirrete av hva som møtte han på Mørk og helt forvirret når han kom til Drøbak. Det lange spillet satt som vanlig og han kjempet seg til en flott T4 plassering i G15 Netto og fikk premie på Drøbak. Han ble T19 Brutto. På Mørk ble han T13 Netto og 17 Brutto i G15.
Thobias Dammen spilte bra på Mørk og fikk en super T5 plassering og premie i G19 Netto. Han ble T19 Brutto. På Drøbak gikk det tyngre og han ble 34 både Brutto og Netto.
Sander spilte jevnt og godt på Drøbak og var litt uheldig. Blant annet havnet utslaget hans på hull 8 inni i en trestamme. Han ble T10 Brutto og T12 Netto i G19.
Axel hadde et par tunge dager på banen men er nok snart tilbake på sporet. Han ble T13 Brutto og T17 Netto på Mørk og T26 Brutto og 35 Netto på Drøbak.
Tobias Ungersness fikk feilaktige straffeslag tildelt av en ikke helt våken dommer. Men Tobias lot seg ikke affisere og kjempet videre. Til slutt ble han T19 Brutto og T22 Netto på Drøbak.


Link til resultater lørdag på Mørk: TRYKK HER

Link til resultater søndag på Drøbak: TRYKK HER
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her