Nyheter

NM-Match Junior og Narvesen tour

Av: Even Tveter  |  Publisert: 29. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er spilt turneringer i helgen, og våre juniorer har deltatt.

NM i Matchplay (SrIxon Tour)
Det pågår NM i Matchplay for juniorer på Stjørdal GK i Pinsen og det har vært spilt Narvesen Tour på Onsøy GK & Huseby & Hankø GK.
Ludvig er i Trøndelag og spiller NM i et forferdelig vær. Iskaldt, regn og vind. Det har regnet i uker og det er overvann på banen. Greenene er veldig bra men ujevn hastighet. 2 runder med slagspill lørdag skapte seeding for matchplayen. Ludvig åpnet forrykende og var 3 under etter 7 hull og ledet hele norgesmesterskapet ved runding runde 1. Dessverre fikk han noen smeller på backen som ødela seedingen inn mot matchplayen i et veldig jevnt felt. I dagens matchspill vant han første match og tapte andre og spiller i morgen mandag om en 27. plass og viktige oom poeng.
Narvesen Tour
Axel, Tobias & Leander har spilt Narvesen Tour i helgen med positive resultater og mange birdier. Axel gikk en fin +4 runde i dag på Huseby & Hankø.
Lørdag på Onsøy GK:
Axel ble 9 Brutto og T11 Netto i G19.
Leander ble T13 Brutto og T11 Netto i G15.
Tobias ble 16 Brutto og T22 Netto i G15.
Søndag på Huseby & Hankø GK:
Axel ble T10 Brutto og T15 Netto i G19
Leander ble T16 Brutto og T15 Netto i G15.
Tobias ble 8 Brutto og 17 Netto i G15.
Vi er Østmarka GK Juniorer ??????????
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her