Nyheter

Narvesen Tour på Miklagard

Av: Svein Børre Solvang  |  Publisert: 31. juli 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Våre juniorer viser styrke

NARVESEN TOUR
Narvesen Tour ble i dag spilt på Miklagard i skiftende vær og på fin bane. Greenene var ekstremt utfordrende.

VI stilte med 4 spillere og alle utmerket seg på supert vis.

Axel var lenge med helt i toppen i G19 Brutto men en litt sur avslutning på +2 siste 4 gjorde at han ramlet ut av pallen og ble T5. Han ble også T5 i Netto og fikk premie.

Ludvig hadde en super avslutning på minus 3 siste 6 og klatret helt opp til andre plass i G19 Brutto og medalje. På hull 13 (par 5) havnet utslaget på veien. Han valgte å slå fra veien og klarte utrolig nok å få ballen opp på green og reddet birdien. Ludvig ble T9 Netto.

Ida spilte glimrende med blant annet birdie på 9rn. Etter dette var hun helt utmattet og måtte ha påfyll av energi fra restauranten. Heldigvis var støtteapparatet rett rundt hjørnet og fikk frem forsyninger til en sterk back. Til slutt fikk hun en kanonsterk andreplass i J19 Netto (og selvfølgelig premie) og ble 5 i Brutto.

Tobias spilte meget bra i G15 og hadde los på sin første pallplass i Brutto. En lei dobbel på siste hullet gjorde at pallplassen glapp med 1 slag og Tobias ble T5 Brutto og T12 Netto. Tre herlige birdies kunne dog bokføres.

 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her