Nyheter

Klubbmestere 2022

Av: Even Tveter  |  Publisert: 21. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nok et flott klubbmesterskap er gjennomført på Østmarka GKDa er klubbmesterskapet 2022 historie! Med hele 98 deltagere så er det rekord i nyere tid! 

Denne helgen har vi kåret klubbens beste spillere i klassene Jr.Jenter, Jr.Gutter, Damer, Herrer, Sr.Damer, Sr.Herrer, Eldre Sr. Herre og en blandet Stableford klasse. 

Klubbmestere: 
Herrer: Thomas Hansen
Damer: Wira Siduang
Jr.Gutter: Ludvig Solvang
Jr.Jenter: Ida Nesheim Hansen
Sr.Herrer: Anders Smådal
Sr.Damer: Lisbet Torhov Haugen
Eldre Sr.Herrer: Johny Kjensli
Stableford: Stefan Ørn Gudmundsson

LINK TIL RESULTATER!

Herrer:


Damer:


Jr Gutter:


Jr Jenter: 


Sr. Herrer:


Sr. Damer:


Eldre Sr. Herrer: (3.plass Jan Hovemoen ikke til stede)


Stableford:


Vi takker samtidig de frivillige banemannskapene for super innsats, her snakker vi om en gjeng som i tillegg til de nå 5 ansatte på banen møter opp 05:45 for å preppe banen for så å spille KM. 
Takk til Even Tveter, Sondre Sæby, Christian Rønningen, Thomas Rønningen, Marius Rønningen, Ken-Roger Småriseth. Og selvfølgelig de ansatte på banen. 
Det som er blitt gjort på banen før spill lørdag og søndag er: Klipping av greener, valsing av greener, klipping av fringe og approach, blåsing av greener og fringe samt nytt baneoppsett med flytting av flagg og teeklosser. 
Vi takker også Marianne Pedersen for oppmøte som Starter :)  
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her