Junior Tour på hjemmebane

Av: Svein Børre Solvang  |  Publisert: 9. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Våre juniorer rasker med seg topplasseringer.

I skiftende vær med solide innslag av vind og regn så arrangerte vi Junior Tour for 172 deltagere. Våre medlemmer og banekomiteen samt Styreformann & Daglig Leder stilte opp som vanlig og sikret att arrangementet gjennomførtes med største kvalitet.

Leander Jahr vinner for første gang Brutto i G15 på strålende vis. Han var aldri truet og sikret seg en velfortjent seier. Med 4.plass i Netto ble det premie der også.

Collin Tveter, Lucas Røkeness Henriksen, Lucas Rønningen & William Tveter (turneringsveteran som deltar for fjerde gang i en alder av 3år) delte seieren på mesterlig vis i Mix5. Alle gikk minus 3 netto.

Ludvig Solvang kjempet seg til andreplass i G19 Brutto med en iskald putter og 3 vannbesøk på hull 5 og 6. Premie også i Netto med T8 plassering.

Axel Strand ble T5 Netto og fikk premie. Også en solid T5 plassering i G19 Brutto.

Martin Gystad fikk en strålende T8 plassering og premie i G19.

Nora Ruud-Kjensli turneringsdebuterte etter en solid treningsvinter med en glimrende 4. plass og premie i J12.

Resultater:
Axel Strand                                       T5 Brutto og T5 Netto (premie) i G19
Bertram Pramm                              12 i Mix15
Collin Tveter                                     T1 (Pallen) i Mix5
Eirik Sandsleth                                 RTD i Mix19 (fikk ikke fri fra jobben)
Erling Ruud-Kjensli                        T24 Brutto og T20 Netto i G15
Kristian Due-Gystad                      50 Brutto og T28 Netto i G19
Leander Jahr                                     1 Brutto (Pallen) og 4 Netto (premie) i G15
Lucas Røkeness Henriksen         T1 (Pallen) i Mix5
Lucas Rønningen                             T1 (Pallen) i Mix5
Ludvig Solvang                                 T2 Brutto (Pallen) og T8 Netto (premie) i G19
Martin Gystad                                  T42 Brutto og T8 Netto (premie) i G19
Nora Ruud-Kjensli                          4 (premie) i J12
Sander Trebekk                               T26 Brutto og T38 Netto i G19 samt vinner av en kasse brus