Nyheter

Garmin Norgescup

Av: Svein Børre Solvang  |  Publisert: 6. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Våre spillere deltar på det høyeste turneringsnivået i Norge

Garmin Norgescup er det høyeste turneringsnivået i Norge og nivå 4 i Europa i og med at de beste ved sesongslutt får spillerettigheter på Nordic League neste år.

Hittil har det vært arrangert to 54 hulls turneringer og vår eminente kokk Benjamin Pedersen og vår junior Luvdig Solvang har spilt begge.

Tidlig i mai ble det spilt på Meland GK i Bergen der Ludvig ble T18 og Benjamin T32.

Sist helg var det nok en vanskelig bane som stod for tur nemlig Norsjø GK. Nydelig sommervær hele helgen selv om det blåste opp kraftig på ettermiddagen lørdag.

Norsjø hadde dessverre enorme vinterskader på en ellers naturskjønn bane. Banemannskapet hadde gjort en meget god jobb og fått banen så bra som det gikk å få den med tanke på forholdene. En meget vanskelig bane i utgangspunktet.

Både Benjamin og Ludvig leverte en bra runde og to dårlige og til slutt ble de henholdsvis T37 og T48. Dog en solid opptur siste runden da de begge gikk på Par, noe som viste seg være dagens syvende beste runder.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her