Nyheter

Ett slag av gangen

Av: Thomas Hansen  |  Publisert: 4. juli 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Østmarka Golfklubb har inngått et samarbeid med Ett slag av gangen som jobber med mennesker med diverse utfordringer for å få de tilbake til samfunnet. Vi starter opp i august med golfbanen som mestringsarena!

Foreningen Ett slag av gangen (ESAG) og Østmarka Golfklubb inviterer til åpen dag, mandag 21. august med enkel servering, og med fast trening på mandager fremover
fra kl.11.00 - 13.00                                                                                                                                                                                  

ESAG bruker golfbanen som mestringsarena overfor mennesker med rusavhengighet, psykisk syke, unge lovbrytere, domfelte og løslatte, unge i utenforskap og minoriteter. Vi ønsker at alle de fine menneskene som er deltagere hos oss skal få sitt ønske oppfylt: å komme tilbake til «normalsamfunnet» med jobb eller skole.  Vi mener det finnes en plass i arbeidslivet til alle som ønsker det.
Vi tilbyr gode institusjoner, kommuner og andre relevante samarbeidspartnere deltagelse sammen med oss. Vi tilbyr golftrening, sosial dialog rundt bordet, utvikling av golfferdigheter, arbeidstrening og ikke minst arbeidsveiledning i inntil 2 år, om du ønsker det etter hvert.
For å gi dere en best mulig opplevelse denne dagen er det veldig fint med en tilbakemelding på hvor mange deltakere dere stiller med! Vi vil gi dere nybegynner golf instruksjon på driving rangen. Etterpå samles vi i klubbhuset for enkel servering, og prat rundt bordet om veien videre.
Vi har allerede nasjonale avtaler med Kriminalomsorgsdirektoratet, Frelsesarmeen, Røde Kors Nettverk etter soning og Wayback, livet etter soning og mange flere. Vi utvikler dialogen med kommunen og deres Frisklivssentral, og ressurser i kommunen innen faget.
Golftilbudet er kostnadsfritt, og når du er klar for banespill har vi også gode avtaler som deltagerne kan glede seg over. Vi har utstyr til låns. Kom med gode sko og fritidsklær og bli med!

For påmelding, ta kontakt med:

Østmarka Golfklubb v/ Ole Petter Kolbjørnsen - 984 47 836
Vi gleder oss til å treffe dere!
www.ettslagavgangen.no
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her