Nyheter

Narvesen Tour

Av: Thomas Hansen  |  Publisert: 21. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lørdag 5. juni er det duket for en kjempeturnering på Østmarka Golfklubb med masse juniorer. Det er i skrivende stund ca 100 deltakere i alderen 0-19 år.

Dette vil bli et stort arrangement som avhenger av mange frivillige som vi håper kan hjelpe til. Har du lyst og mulighet så kan du melde deg på i golfbox her: Frivillige

Vi ønsker at dette blir en dag med masse gøy og aktiviteter! Det er lagt opp til musikk på terrassen, speaker som annonser spillerne og vi har fått med Coca Cola og Åkeberg Skoglunn som sponser drikke og pølser til alle deltakerne!
Det er egne grupper som spiller mot hverandre og egen turnering for de aller ferskeste som spiller 9 hulls korthullsbane. 

Det vil også bli en egen konkurranse for de aller minste som ikke krever at man spiller golf - Her har vi deltakere i alderen 0-5 år som skal ha det gøy på treningsområdetsmiley og første påmeldte til denne aktiviteten er william Tveter på 3 måneder! Har du barn som kan tenke seg å være med på denne aktiviteten så send melding eller ring Svein Børre på +46 709549436.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her