Nyheter

Banestatus 31.03.2023

Av: Thomas Hansen  |  Publisert: 31. mars 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vinteren holder fortsatt godt tak og baneåpning kan virke ganske fjernt i disse dager, men gutta holder på med forberedelser hver eneste dag.

Det ligger som man kan se masse snø på banen, disse bildene er tatt i dag 31. mars, Banemannskapene jobber for tiden med litt forskjellig, alt fra snøfresing på greenene og teestedene til hugging og kvisting av områder inntil banen. 
De har fjernet masse av krattet mellom hull 2 og utslaget på hull 3 så man nå kan se om det står noen på hull 3. Dette vil gjøre sikkerheten der veldig mye bedre.
Det er også hugget ned flere trær på hull 6 (se bilder) som vil gjøre innspill til greenen mye lettere. I tillegg er "øya" på høyre side fjernet.
Det er også masse vedlikeholdsarbeid på maskinene som må gjøres før sesongen setter i gang slik at de er klare til oppstart.
De har smugtittet under plasten på greenen på hull 3, og det så heldigvis meget bra ut, så det kan se ut som om investeringen vi gjorde med å legge plast i vinter gjør at vi kan åpne med fine forhold!

Vi sender fortløpende ut mer informasjon om åpning av bane og driving range via nyhetsbrev, men som det ser ut nå så kan det fort bli slutten av april, begynnelsen av mai før vi kan boltre oss rundt på grønne sletter i Enebakk.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her