Tlf: 64 92 38 40

Køllerusten 2017

Publisert: 3. mai 2017 av: admin

Da er årets Køllerusten vel gjennomført, og vi hadde en flott første turnering på banen! I strålende sol og varmt vær var det nesten så vi glemte at kalenderen fortsatt sa april. Det var 21 spillere som møtte opp til start, og de fleste hadde slag igjen til å fullføre hull 8, og noen hadde flere slag igjen også etter det. Under følger en resultatliste, og et lite notat til TK neste år: be deltakerne om å notere på scorekortet om de avslutter på green og hvor nærme pinnen de kommer, for enklere å kunne avgjøre hvem som er nærmest.

1. Laimi Jaucis (hadde hele 4 slag igjen etter å ha fullført hull 9!)
2. Frode Selvik
3. Matias Olafsen Pedersen
4. Marie Nesheim Sikkerbøl
5. Grethe Kjensli
6. Trond Koppang
7. Sonja Billington
8. Robert Nilsen
9. Arve Holberg
10. Kari Hansen
11. Kari Kristensen
12. Tom Gullichsen
13. Ole-Petter Melander Jacobsen, Sondre Bredahl Sæby, Even Tveter, Johny Kjensli, Grete Østreng, Berit Elise Erlandsen (fullført hull 8)
19. Fredrik Holberg
20. Svein Ivar Gundersen
21. Kim Harald Øyen


(23. april 2017)

Da er det mulig å melde seg på til årets Køllerusten. Dette er en flaggturnering kun for dem som har deltatt på dugnad i forkant. Start tid er kl.11.00 Turneringen avholdes i Østmarka Golfklubb den 29/4 2017. Startkontingent er 0 NOK per deltager. Turneringen er en singleturnering. Det spilles i en samlet klasse Turneringen er en lukket turnering for medlemmer fra Østmarka Golfklubb. Spillere med handicapstatus EGA Handicap kan delta og vinne premier.. Det spilles med maks. tillatt handicap på 36,0. Det spilles fra forskjellige utslagssteder oppdelt på kjønn. Alle damer skal spille fra 47 utslagssted. Alle herrer skal spille fra 56 utslagssted. Ved lik score avgjøres plasseringer etter flest hull spilt. Det spilles over de første 9 hullene, dersm man skulle ha flere slag igjen etter hull 9 så spilles hull 1 på nytt, deretter hull 2, osv.

 

Påmelding skjer i Golfbox, eller ved å trykke HER.

Våre samarbeidspartnere

Havaristen
Bogerud
Tveter Rørservice
Ragn Sells
BC Stillas
Diplom Is
Mitsubishi
Arkel Romerike
Aass Bryggerier
Til toppen