Tlf: 64 92 38 40

Klubbtur til Sandefjord

Publisert: 10. oktober 2017 av: Thomas Hansen

Vår alles Liv Dyran tok initiativ for å samle en gjeng fra klubben for å spille Sandefjord GK helgen 16 -17 september. Det resulterte i at 28 medlemmer i alle aldre satte seg i bilene sine og tok turen for å ha en trivelig golfhelg. Det ble en fantastisk hyggelig helg med strålende høstsol og golf.

Vi møttes litt over klokken tolv på lørdag der det ble gitt litt informasjon samt en liten uformell velkomstdrink – sånn for å senke skuldrene til de mest spente og ivrige deltagerne J Lørdag spilte vi netto slaggolf slik at alle skulle få spille sin golf.

Etter runden sjekket vi inn på hotell Kong Carl for å stelle oss litt før vi tuslet til Ristorante del Mare der middagen ble inntatt.

Søndag var det duket for 4-lags «bestball» basert på resultater etter lørdagen. Dette ble nok en fin og hyggelig runde for alle sammen selv om golfen nok varierte litt. Etter runde stilte Sandefjord GK opp med gratis grillmat til hele gjengen. Utrolig raust og en meget hyggelig gest av dem. Thomas hadde denne sesongen fremforhandlet fritt spill på Sandefjord GK for de medlemmene på ØGK som var fult betalende medlemmer. Etter lunsjen satte vi nesen hjemover med en god følelse i kroppen etter en helg med mye golf og latter.

 

Resultater lørdag:

Espen Sundal                    71

Benjamin Pedersen       73

Jonny Kjensli                     73

 

Resultater søndag:

Vinnerlaget med 51 poeng besto av:

Grete Kjensli

Tom Gullichsen

Ken-Roger Småriseth

Wira Siduang

 

Longest drive (herre)    Espen Isaksen

Longest drive (dame)    Wira

Closest to pin                    Marianne

 

Liv’s sekretær takker alle for en svært hyggelig golfhelg !

Espen

Våre samarbeidspartnere

Havaristen
Bogerud
Tveter Rørservice
Ragn Sells
BC Stillas
Diplom Is
Mitsubishi
Arkel Romerike
Aass Bryggerier
Til toppen