Nyheter fra Turneringer

Turneringer høsten 2018

Publisert: 10. august 2018 av: Thomas Hansen

Nå er ferien over og det braker løs med masse fine turneringer utover høsten! Det har vært rekordstor deltakelse på tirsdagsturneringene, og nå starter vi også med varierte turneringer i helgene.

Gå inn via linken og meld dere på!

Her er en oversikt i tillegg til tirsdagsturningene fremover:

17.08 – Sjøslaget (Tomanns Scramble turnering) Påmelding
25.08 – Egon Open (Tomannslag med mat og drikke på Egon i Ski på kvelden) Påmelding
30.08 – NSG (Åpen for alle medlemmer av Norsk Senior Golf)
01.09 – Klubbmesterskapet 2018 (Åpen for alle medlemmer av ØGK) – 2 klasser! Påmelding
08.09 – Follo Golfsenter Inv. (Åpen for alle medlemmer av ØGK og Follo Golfsenters kunder) Påmelding
22.09 – Masters (For alle deltakere på tirsdagsturneringene 2018) Påmelding
23.09 – Enebakk Invitational (Åpen for alle bosatt i Enebakk kommune) Påmelding
29.09 – Siste slaget (Scrambleturnering) Påmelding

Turneringer

Publisert: 24. mai 2018 av: Thomas Hansen

Nå blir det masse flotte turneringer framover. Vi starter allerede til helgen med Connecting Ladies og Golfheftet Trophy. Golfheftet Trophy er fortsatt åpen for påmelding og det er en lagturnering med tomannslag som spiller greensome. Vinnerlaget får plass i finalen som spilles på Bro Hof i Stockholm – en av Sveriges flotteste anlegg.
Meld deg på her!

Tirsdagsturneringer 2018

Publisert: 8. mai 2018 av: Thomas Hansen

Førstkommende tirsdag er vi i gang med årets første tirsdagsturnering!

Turneringskomiteen har bestemt at det blir maks antall spillere på 36 personer hver uke, så her blir det førstemann til mølla for å komme med. Det betyr at alle spiller hull 1-9 eller 10-18 annenhver uke.

Påmelding til neste tirsdagsturnering åpnes etter premieutdeling hver gang.
Påmelding første turnering her!

Order of Merit 2018 (Race 2 Masters) blir avgjort etter de 9 beste rundene gjennom sesongen. For å få ranking må man spille minst 9 turneringer så her kan alt avgjøres helt til slutt!

Vinneren av Order of Merit som avsluttes på Masters vil vinne gratis medlemskap for 2019.

Ny klasseindeling herrer tirsdager:
Klasse A: 0-11.4 Klasse B: 11.5-18.4 Klasse C: 18.5-26.4 Klasse D: 26.5-36 Klasse Nybegynner: 36.1-54

Bli med på medlemstur til Alcaidesa

Publisert: 23. april 2018 av: Thomas Hansen

Vår pro Steffen Larsen skal arrangere medlemstur til Spania i november 2018. Dette blir en sosial tur for Østmarkas medlemmer med masse golf, all inclusive på hotellet, turneringer, samt undervisning for de som ønsker det. Og selvfølgelig deilig vær!

Her finner du mer informasjon og påmelding: www.golfplaisir.no/ostmarkagk

Finale NSG Lagserie

Publisert: 5. september 2017 av: Thomas Hansen

Det ble i helgen spilt finale i Norsk Seniorgolf Lagserie på Evje Golfklubb i Moss. Både damelaget og herrelaget til Østmarka var kvalifisert og damene våre dro hjem en flott 2. plass! På laget stilte Sonja Billington, Berit Erlandsen, Grethe Kjensli, Kari Kristensen og Liv Dyran. Gratulerer med flott innsats! Herrelaget kom på en fin 8. plass blant Lucky Loosers med spillerne Jaucis, Nilsen, Selvik og Kjensli.

NM Lag Senior og NSG Lagserie

Publisert: 18. august 2017 av: Thomas Hansen

Forrige helg var våre seniorlag i aksjon på Tyrifjord GK. Det ble spilt over to dager og begge lagene klarte å beholde plassen i 2. divisjon – Bra jobba!
Herrene kom på en 9. plass og laget bestod av Laimi Jaucis, Robert Nilsen, Espen Sundal og Frode Selvik.
Damene endte på en 5. plass og her deltok Sonja Billington, Berit Erlandsen, Kari Kristensen og Liv Dyran for Østmarka.

Seniorene våre har også briljert i NSG Lagserien i sommer hvor begge lagene har spilt seg til finalen på Moss og Rygge 2. og 3. septmeber! Vi ønsker lagene masse lykke til!

Tour de Golf

Publisert: 15. august 2017 av: Thomas Hansen

Dette er en landsomfattende turnering med flere delturneringer med masse fine premier! Den siste av de går på Østmarka og vil avhjøre hvem som stikker av med sammenlagtseieren. Det er fortsatt mulig å komme med 3 tellende runder, og for å lese mer om hele serien kan du sjekke ut det her

The Open

Publisert: 20. juli 2017 av: Thomas Hansen

De neste dagen vil vi ha fokus på Bristish Open og har laget noen artige konkurranser, britisk inspirert mat og harde greener:-)
Ta turen innom og spill på den nydelige banen vår!

Srixon Tour 5, Losby GK

Publisert: 11. juli 2017 av: Thomas Hansen

Kenneth Johansson spilte nok en gang kjempegolf på Losby GK i årets femte Srixon Tour. Med rundene 70, 73, 69 endte han til slutt på en flott 3.plass. Det er meget høyt nivå blant norske juniorspillere om dagen og Kenneth viser gang på gang at han er med og kjemper i toppen!

Gratulerer nok en gang med flott innsats, vi er stolte over å ha Kenneth med i Østmarka Golfklubb:-)

Se resultater her

Julikampanje på Greenfee

Publisert: 30. mai 2017 av: Thomas Hansen

Nå er julikampanjen i gang!
Hele juli vil greenfee være 200,- på hverdager og 250,- i helgene!!!!
Ta med dere venner og bekjente, nå begynner forholdene virkelig å bli bra!

Mitsubishi