Tlf: 64 92 38 40

Nyheter fra Herregolfen

Medlemsturen til Tyrkia

Publisert: 3. april 2019 av: Thomas Hansen

Vel hjemme fra en utrolig hyggelig Tyrkiatur. Vi var 12 glade golfere, som etter tilbakemeldingene, var meget fornøyde med turen. Alt klaffet; hotellet og banene var over all forventning, og sol nesten hver dag (ikke regn noen dager)!
Dette blir garantert gjentatt
Tom Gullichsen
God stemning før 1. utslag på Lykia Links
Oppsummering etter en praktfull dag!
Alle er blide før (før første utslag)
Hyggelig flight på Faldo banen!
Østmarka ble vinner av “Flagg-quiz” i baren!
Topp stemning og god mat/drikke hver kveld!

Banestatus 2. april

Publisert: 2. april 2019 av: Thomas Hansen

Det er vår i luften, og banen vår er snart klar for å ta i mot alle medlemmer og gjestespillere. Vår nye greenkeeper Bally Reid forteller at det ser veldig bra ut, noe is på et par greener, men den smelter raskt etter at han har hatt på kull for å fremskynde prosesssen. Han har også vært ute med kalk på greenene som trengs for å heve PH verdien i bakken. Den er altfor lav, og det må legges på over tid for å nå gode verdier. På søndag var Tveter Rørservice på plass og satt i gang vanningsanlegget, så nå er alt klart for å begynne vanning, noe som kan bli meget aktuelt med det fine været vi har om dagen.

Vi oppfordrer alle å komme på dugnaden i helgen, så vi kan få de viktigste oppgavene gjort.

Vi har satt et litt hårete mål om åpning 18. april, og klarer vi det vil det være 3 uker tidligere enn fjorårets åpning.

For å vise hvor fort det går, har jeg lagt ved noen bilder med 3 dagers mellomrom:

Snart golfsesong:-)

Veien til Golf Kursdatoer

Publisert: 12. februar 2019 av: Thomas Hansen

Da har vi satt opp kurshelgene fram til ferien, og vi tar imot påmeldinger allerede nå!

Følgende helger er satt opp:
27.-28. april
11.-12. mai
25.-26. mai
15.-16. juni
29.30. juni

Du kan sende inn påmelding via dette skjemaet her – Påmelding

Medlemstur til Tyrkia

Publisert: 23. oktober 2018 av: Thomas Hansen

Da er det mulig å bli med på medlemstur til Belek, Tyrkia! Se info under og kontakt Tom Gullichsen ved spørsmål.
NB! Flyreise kommer i tillegg – kontakt Tom på 93212137

Lag NM Herrer

Publisert: 23. juli 2018 av: Thomas Hansen

Gutta våre har vært på Onsøy og spilt Lag NM 1. divisjon denne helgen. Laget besto av Sondre Sæby, Mats Graarud, Mathias O. Pedersen og Benjamin Pedersen. Kenneth Johansson fungerte som kaptein. Av de 16 lagene som spilte på Onsøy var det 2 lag som rykket opp til elite divisjon og 4 lag som rykket ned til 2. divisjon. Dessverre fungerte ikke spillet helt optimalt for guttene våre, og med ett slags margin rykket Østmarka ned til 2. divisjon med en 13. plass. Resultater

NM Mid-Amatør

Publisert: 11. september 2016 av: admin

Helgen er over, og det er helgens turneringer også. Alt i alt har det vært en bra turneringshelg for Thomas Hansen, i alle fall hva resultater angår.

Det startet på fredag med PGA spill på Holtsmark Golfklubb, hvor Thomas spilte 69 slag og dro i land en fin 3. plass. Full resultatliste kan du finne HER.

På lørdag var det klart for første runde av MidAm på Kongsvingers GK (som det er skrevet om lenger ned), og andre runde ble spilt på søndag. Thomas fortsatte sitt gode spill på Runde 2, og endte til slutt på delt 2. plass. Full resultatliste kan du finne HER.

Vi i Østmarka Golfklubb gratulerer så mye med flott spill i to turneringer!

thomashansen

Skrevet 12.09.2016


Denne helgen spilles det NM i MidAm på Kongsvingers Golfklubb, og Thomas Hansen fra Østmarka GK stilte til start fra lørdag. Og jammen gjorde han lurt i å stille der, for han ligger på delt førsteplass etter at én runde er unnagjort. Leaderboard kan man se HER.
Thomas går ut på Runde 2, kl. 10:10 på søndag.

ThomasPut

Skrevet 11.09.2016

Skandia Junior Open

Publisert: 10. september 2016 av: admin

Da var Skandia Junior Open på Vasatorp GK i Sverige ferdig, og Kenneth spilte flere gode runder! På søndag bærer resultatene preg av at det var det litt tungt å spille, så de første 9 hullene ødela for Kenneth. Men de siste 9 ble spilt på ett slag mindre enn han brukte på de samme hullene i de to rundene før.

Vi i Østmarka GK er utrolige stolte over å ha en slik god juniorspiller, og synes det er stas at Team Norway ønsker å satse på Kenneth videre!

Skrevet 12.09.2016


Etter to runder har Kenneth spilt mye bra golf, med totalt 7 Birdies på 7 ulike hull. Dessverre noen boogies også, så han ligger +4 på delt 16. plass. Runde 3 begynner for Kenneth sin del kl. 08:40 på søndag, og resultatene kan fortsatt følges ved å trykke på linken litt lenger ned i innlegget.
Vi ønsker Kenneth og de andre norske fortsatt lykke til!

Skrevet 11.09.2016


Denne helgen spilles det Skandia Junior Open på Vasatorp GK i Sverige. Dette er en av de største U21 turneringene som spilles i Sverige, og det er i år et meget bra startfelt med blant annet Marcus Svensson som har spilt Europatour.

Team Norway har tatt ut 9 unge spillere som er potensielle til å representere Norge under EM for gutter og jenter i 2017/18, og Kenneth Johansson fra Østmarka Golfklubb er tatt ut. Etter første runde ligger Kenneth på delt 19. plass, 2 slag over banens par. Runde 2 starter for Kenneth sin del 09:30 på lørdag, og resultatene kan du følge HER.

Vi ønsker Kenneth og de andre norske spillerne masse lykke til i helgens Skandia Junior Open!

skandiajunioropen01 (Klikk på bildet for å komme direkte til Team Norway Golf sitt Facebook innlegg)

Skrevet 10.09.2016

Norgescup på Atlungstad

Publisert: 3. september 2016 av: admin

Det spilles denne helgen Norgescup på Atlungstad, og Østmarka GK har med to herrespillere. Både Even Tveter og Kenneth Johansson ligger godt an etter at første runde er sluttspilt. Leaderboard, med oppdatering på hvert tredje hull, kan finnes på Golfbox HER.

Even Kenneth

Boys Amateur Championship

Publisert: 13. august 2016 av: admin

Denne helgen, torsdag til søndag, spilles det Boys Amateur Championship i England. Østmarka GK sin Kenneth Johansson er én av fem norske spillere som stilte til start, de fire andre er Kristoffer Reitan (Oslo GK), Markus Braadlie (Bærum GK), Ruben Pettersen (Stavanger GK) og Tomas Helgø (Stavanger GK).

Ingen av de norske guttene kom til finalen som spilles i morgen, søndag 14. august, men Kenneth kom seg til tredje runde. Om turneringen og sitt eget spill sa Kenneth:

“Jeg spilte bra første runden, andre runden så var jeg egentlig ekstremt sliten fra start og det kunne man se mot slutten. I matchspillet spilte jeg egentlig veldig bra og det var egentlig bare uflaks at jeg tapte den siste matchen, eller selvfølgelig kunne jeg spilt bedre, men hadde liksom ikke helt min dag så var tungt å tape den.”

Han legger også til “… i matchspillrundene så fikk jeg masse erfaring under spill i vind. Var ca 16 m/s og det var vanskelig å putte siden ballen lå å vugget hele tiden.”

Vi i klubben er alle stolte over prestasjonene til Kenneth, og gratulerer han med å ha kommet til 16-dels finale i Boys Amateur Championship

Full resultatliste kan du se HER.

Norsk Golf skrev også om turneringen, og under kan du finne de.

Maktdemonstrasjon av juniorene i Storbritannia!, (10.08.)

Sterke juniorprestasjoner i Storbritannia, (11.08.)

Stavnar (15) måtte gi tapt i kvarten, (12.08.)

BoysAmateurChampionship2016-Kenneth

 

Våre samarbeidspartnere

Havaristen
Bogerud
Tveter Rørservice
Ragn Sells
BC Stillas
Diplom Is
Mitsubishi
Arkel Romerike
Aass Bryggerier
Til toppen