Tlf: 64 92 38 40

Nyheter fra Herregolfen

Lag NM 2. Divisjon på Østmarka

Publisert: 22. juli 2019 av: Thomas Hansen

I helgen ble det spilt Lag NM for 2. divisjon på Østmarka Golfklubb. Det var 11 herrelag og 5 damelag som kjempet om seieren og opprykk til 1. divisjon neste år.

Det ble en flott helg med mye god golf og masse aktivitet. Det er utrolig gøy å arrangere slikt når man har en klubb med så mange frivillige som stiller opp, og uten dem ville det aldri gått.

Østmarkas damelag fikk en flott 2. plass bak Skjeberg GK som vant ganske suverent, og herrelaget vårt spilte meget godt og gikk av med seieren og rykket opp til 1. divisjon neste år. Gratulerer!

Damelaget besto av Wira Siduang, Lisbeth T. Haugen og Grethe Støver.
Herrelaget besto av Even Tveter, Kenneth Johansson, Benjamin Pedersen, Sondre Sæby og Thomas Hansen

Meld deg på medlemstrening 2019!

Publisert: 1. juni 2019 av: Thomas Hansen

Da starter vi opp gruppetreninger for sommeren! Under ser du de gruppene som er satt opp, og som vi håper passer for deg som vil utvikle spillet ditt:-)

 

Ukeplan for treninger 2019

 

Mandag Medlemstrening gruppe 1 (Hcp 14-26) 18.00-19.00
VTG oppfølgning for helt nye golfere 19.00-20.00
Onsdag Junior trening 18.00-19.00
Medlemstrening gruppe 2 (Hcp 26-54) 19.00.20.00
Torsdag Team Østmarka Damer 18.00-19.00
Team Østmarka Herrer 19.00-20.00

 

Alle treninger vil forgå i ukene 19 – 28 før ferie og ukene 32 – 39 etter ferie.

Program for treningen før ferien.

Uke Innhold Sted
19 Sving -forberede slaget – rutiner Range
20 Sving – Vekt/balanse i slaget – gjennomsving Range
21 Nærspill – chip/putt. Lengdekontroll/grunnbevegelse Nærspillområde
22 Jernslag – måltrening Range
23 Nærspill – Pitch fra 30 – 60m Nærspillområde
24 Driver – Rutine, oppstilling og fart Range
25 Nærspill – Bunker/putt. Grunnbevegelse Nærspillområde
26 Faiwaywoods/hybrid fra gress Range
27 Nærspill. Strategi rund green – teknikkstasjoner Nærspillområde
28 Driver – grunnoppstilling/rutiner, fokus på mål. Range

Høstprogram blir lagt ut noe senere i sesongen.

Treningsavgiften vil komme som faktura fra Østmarka GK og koster 1750,- for hele sesongen.

Påmelding: Navn og medl. Nr. og hvilken gruppe som passer deg og ditt nivå til: pro.larsen@yahoo.no

 

Lag NM Herrer

Publisert: 23. juli 2018 av: Thomas Hansen

Gutta våre har vært på Onsøy og spilt Lag NM 1. divisjon denne helgen. Laget besto av Sondre Sæby, Mats Graarud, Mathias O. Pedersen og Benjamin Pedersen. Kenneth Johansson fungerte som kaptein. Av de 16 lagene som spilte på Onsøy var det 2 lag som rykket opp til elite divisjon og 4 lag som rykket ned til 2. divisjon. Dessverre fungerte ikke spillet helt optimalt for guttene våre, og med ett slags margin rykket Østmarka ned til 2. divisjon med en 13. plass. Resultater

NM Mid-Amatør

Publisert: 11. september 2016 av: admin

Helgen er over, og det er helgens turneringer også. Alt i alt har det vært en bra turneringshelg for Thomas Hansen, i alle fall hva resultater angår.

Det startet på fredag med PGA spill på Holtsmark Golfklubb, hvor Thomas spilte 69 slag og dro i land en fin 3. plass. Full resultatliste kan du finne HER.

På lørdag var det klart for første runde av MidAm på Kongsvingers GK (som det er skrevet om lenger ned), og andre runde ble spilt på søndag. Thomas fortsatte sitt gode spill på Runde 2, og endte til slutt på delt 2. plass. Full resultatliste kan du finne HER.

Vi i Østmarka Golfklubb gratulerer så mye med flott spill i to turneringer!

thomashansen

Skrevet 12.09.2016


Denne helgen spilles det NM i MidAm på Kongsvingers Golfklubb, og Thomas Hansen fra Østmarka GK stilte til start fra lørdag. Og jammen gjorde han lurt i å stille der, for han ligger på delt førsteplass etter at én runde er unnagjort. Leaderboard kan man se HER.
Thomas går ut på Runde 2, kl. 10:10 på søndag.

ThomasPut

Skrevet 11.09.2016

Skandia Junior Open

Publisert: 10. september 2016 av: admin

Da var Skandia Junior Open på Vasatorp GK i Sverige ferdig, og Kenneth spilte flere gode runder! På søndag bærer resultatene preg av at det var det litt tungt å spille, så de første 9 hullene ødela for Kenneth. Men de siste 9 ble spilt på ett slag mindre enn han brukte på de samme hullene i de to rundene før.

Vi i Østmarka GK er utrolige stolte over å ha en slik god juniorspiller, og synes det er stas at Team Norway ønsker å satse på Kenneth videre!

Skrevet 12.09.2016


Etter to runder har Kenneth spilt mye bra golf, med totalt 7 Birdies på 7 ulike hull. Dessverre noen boogies også, så han ligger +4 på delt 16. plass. Runde 3 begynner for Kenneth sin del kl. 08:40 på søndag, og resultatene kan fortsatt følges ved å trykke på linken litt lenger ned i innlegget.
Vi ønsker Kenneth og de andre norske fortsatt lykke til!

Skrevet 11.09.2016


Denne helgen spilles det Skandia Junior Open på Vasatorp GK i Sverige. Dette er en av de største U21 turneringene som spilles i Sverige, og det er i år et meget bra startfelt med blant annet Marcus Svensson som har spilt Europatour.

Team Norway har tatt ut 9 unge spillere som er potensielle til å representere Norge under EM for gutter og jenter i 2017/18, og Kenneth Johansson fra Østmarka Golfklubb er tatt ut. Etter første runde ligger Kenneth på delt 19. plass, 2 slag over banens par. Runde 2 starter for Kenneth sin del 09:30 på lørdag, og resultatene kan du følge HER.

Vi ønsker Kenneth og de andre norske spillerne masse lykke til i helgens Skandia Junior Open!

skandiajunioropen01 (Klikk på bildet for å komme direkte til Team Norway Golf sitt Facebook innlegg)

Skrevet 10.09.2016

Norgescup på Atlungstad

Publisert: 3. september 2016 av: admin

Det spilles denne helgen Norgescup på Atlungstad, og Østmarka GK har med to herrespillere. Både Even Tveter og Kenneth Johansson ligger godt an etter at første runde er sluttspilt. Leaderboard, med oppdatering på hvert tredje hull, kan finnes på Golfbox HER.

Even Kenneth

Boys Amateur Championship

Publisert: 13. august 2016 av: admin

Denne helgen, torsdag til søndag, spilles det Boys Amateur Championship i England. Østmarka GK sin Kenneth Johansson er én av fem norske spillere som stilte til start, de fire andre er Kristoffer Reitan (Oslo GK), Markus Braadlie (Bærum GK), Ruben Pettersen (Stavanger GK) og Tomas Helgø (Stavanger GK).

Ingen av de norske guttene kom til finalen som spilles i morgen, søndag 14. august, men Kenneth kom seg til tredje runde. Om turneringen og sitt eget spill sa Kenneth:

“Jeg spilte bra første runden, andre runden så var jeg egentlig ekstremt sliten fra start og det kunne man se mot slutten. I matchspillet spilte jeg egentlig veldig bra og det var egentlig bare uflaks at jeg tapte den siste matchen, eller selvfølgelig kunne jeg spilt bedre, men hadde liksom ikke helt min dag så var tungt å tape den.”

Han legger også til “… i matchspillrundene så fikk jeg masse erfaring under spill i vind. Var ca 16 m/s og det var vanskelig å putte siden ballen lå å vugget hele tiden.”

Vi i klubben er alle stolte over prestasjonene til Kenneth, og gratulerer han med å ha kommet til 16-dels finale i Boys Amateur Championship

Full resultatliste kan du se HER.

Norsk Golf skrev også om turneringen, og under kan du finne de.

Maktdemonstrasjon av juniorene i Storbritannia!, (10.08.)

Sterke juniorprestasjoner i Storbritannia, (11.08.)

Stavnar (15) måtte gi tapt i kvarten, (12.08.)

BoysAmateurChampionship2016-Kenneth

 

Fullført Lag-NM 2016

Publisert: 18. juli 2016 av: admin

I helgen ble det arrangert Lag-NM på Borre GK (ØGK damer) og Mørk GK (ØGK herrer). Begge lagene presterte veldig godt, og vi i klubben er ganske så stolte over å ha så flinke spillere i klubben vår.

Damene først, som man sier. Det var 8 damelag med på Borre GK i år, og av de var det to lag som kunne rykke opp til 1. divisjon. Etter lørdag så det veldig lyst ut, da Østmarka sine damer lå på 2. plass. Og så kom søndagen, med single runder. Men det var ingen grunn i verden til å tvile på damene våre, de gjorde jobben og sikret andre plassen!

Vi gratulerer damelaget kjempe masse med opprykk til 1. divisjon! Bra jobba!
(Hele resultatlista finnes her).

Så var det herrene, som var ett av seksten lag på Mørk GK. Her var det to lag som kunne rykke opp, og hele fire lag som kunne ende med å rykke ned til 2. divisjon. Etter første dag (to runder)  lå herrene på en trygg 9. plass, før det braket løs med to nye runder på lørdag. Også etter dag to var det en 9. plass som gjaldt, og med det skulle det mye til for å rykke ned på søndag. Søndagen kom, og singelrundene var et faktum. Med gode singelrunder klatret herrene opp én plass når dagen var omme, og de sikret 8. plassen og fortsatt spill i 1. divisjon neste år.

Vi gratulerer herrelaget med godt spill over fem runder! Bra jobba!
(Hele resultatlista finnes her).

IMG_0105

Lag-NM 2016

Publisert: 15. juli 2016 av: admin

Denne helgen spilles det Lag-NM både for damer og herrer. Herrene starter allerede fredag, og spiller på Mørk GK. De fem spillerne vi har sendt til Mørk GK er Kenneth André Johansson, Matias Olafsen Pedersen, Christian Rønningen, Sondre Bredahl Sæby og Even Tveter.

For å følge herrene kan du trykke her.

Damene starter først på lørdag og de spiller på Borre GK. De tre spillerne vi har sendt til Borre GK er Jeanette Dahl, Liv Dyran og Wira Siduang Widnæss.

For å følge damene kan du trykke her.

 

Våre samarbeidspartnere

Havaristen
Bogerud
Tveter Rørservice
Ragn Sells
BC Stillas
Diplom Is
Mitsubishi
Arkel Romerike
Aass Bryggerier
Til toppen