Tlf: 64 92 38 40

Nyheter fra Damegolfen

Banestatus 2. april

Publisert: 2. april 2019 av: Thomas Hansen

Det er vår i luften, og banen vår er snart klar for å ta i mot alle medlemmer og gjestespillere. Vår nye greenkeeper Bally Reid forteller at det ser veldig bra ut, noe is på et par greener, men den smelter raskt etter at han har hatt på kull for å fremskynde prosesssen. Han har også vært ute med kalk på greenene som trengs for å heve PH verdien i bakken. Den er altfor lav, og det må legges på over tid for å nå gode verdier. På søndag var Tveter Rørservice på plass og satt i gang vanningsanlegget, så nå er alt klart for å begynne vanning, noe som kan bli meget aktuelt med det fine været vi har om dagen.

Vi oppfordrer alle å komme på dugnaden i helgen, så vi kan få de viktigste oppgavene gjort.

Vi har satt et litt hårete mål om åpning 18. april, og klarer vi det vil det være 3 uker tidligere enn fjorårets åpning.

For å vise hvor fort det går, har jeg lagt ved noen bilder med 3 dagers mellomrom:

Snart golfsesong:-)

Veien til Golf Kursdatoer

Publisert: 12. februar 2019 av: Thomas Hansen

Da har vi satt opp kurshelgene fram til ferien, og vi tar imot påmeldinger allerede nå!

Følgende helger er satt opp:
27.-28. april
11.-12. mai
25.-26. mai
15.-16. juni
29.30. juni

Du kan sende inn påmelding via dette skjemaet her – Påmelding

Lag NM Damer

Publisert: 23. juli 2018 av: Thomas Hansen

Damelaget vårt spilte på Hakadal Golfklubb som arrangerte Lag NM for 2. divisjon i helgen, og her stilte Wira Siduang, Lisbeth Haugen og Marie N. Sikkerbøl på laget. Even Tveter fungerte som kaptein for damene. Det var kun ett lag som rykket opp til 1. divisjon for neste år, men våre damer leverte meget godt spill og endte på en super 3. plass. Vi gratulerer og gleder oss allerede til neste år!
Resultater

Fullført Lag-NM 2016

Publisert: 18. juli 2016 av: admin

I helgen ble det arrangert Lag-NM på Borre GK (ØGK damer) og Mørk GK (ØGK herrer). Begge lagene presterte veldig godt, og vi i klubben er ganske så stolte over å ha så flinke spillere i klubben vår.

Damene først, som man sier. Det var 8 damelag med på Borre GK i år, og av de var det to lag som kunne rykke opp til 1. divisjon. Etter lørdag så det veldig lyst ut, da Østmarka sine damer lå på 2. plass. Og så kom søndagen, med single runder. Men det var ingen grunn i verden til å tvile på damene våre, de gjorde jobben og sikret andre plassen!

Vi gratulerer damelaget kjempe masse med opprykk til 1. divisjon! Bra jobba!
(Hele resultatlista finnes her).

Så var det herrene, som var ett av seksten lag på Mørk GK. Her var det to lag som kunne rykke opp, og hele fire lag som kunne ende med å rykke ned til 2. divisjon. Etter første dag (to runder)  lå herrene på en trygg 9. plass, før det braket løs med to nye runder på lørdag. Også etter dag to var det en 9. plass som gjaldt, og med det skulle det mye til for å rykke ned på søndag. Søndagen kom, og singelrundene var et faktum. Med gode singelrunder klatret herrene opp én plass når dagen var omme, og de sikret 8. plassen og fortsatt spill i 1. divisjon neste år.

Vi gratulerer herrelaget med godt spill over fem runder! Bra jobba!
(Hele resultatlista finnes her).

IMG_0105

Connecting Ladies på Losby GK

Publisert: 16. juli 2016 av: admin

Da er det mulig å melde seg på til den neste Connecting Ladies som spilles på Losby. Turneringen er søndag 31. juli, shotgun kl. 09:00.
Påmelding skjer ved å skrive seg opp på arket som henger på den hvite tavla på klubbhuset. Dersom du ikke har mulighet til å skrive deg opp selv, så fortvil ikke det er to andre muligheter:
1) Skriv ned medl. nr., navn (som er registrert i Golfbox), hcp og klasse, og send det til proshop@ostmarkagolf.no. Sett “CL på Losby” som emne.
2) Ring Proshopen (903 67 333) og spør om en av oss kan sette deg på lista.

Husk også å melde deg inn i den nye Facebook-gruppa Damene på Østmarka GK for å få med hva som skjer for Damene i klubben.

Lag-NM 2016

Publisert: 15. juli 2016 av: admin

Denne helgen spilles det Lag-NM både for damer og herrer. Herrene starter allerede fredag, og spiller på Mørk GK. De fem spillerne vi har sendt til Mørk GK er Kenneth André Johansson, Matias Olafsen Pedersen, Christian Rønningen, Sondre Bredahl Sæby og Even Tveter.

For å følge herrene kan du trykke her.

Damene starter først på lørdag og de spiller på Borre GK. De tre spillerne vi har sendt til Borre GK er Jeanette Dahl, Liv Dyran og Wira Siduang Widnæss.

For å følge damene kan du trykke her.

 

Våre samarbeidspartnere

Havaristen
Bogerud
Tveter Rørservice
Ragn Sells
BC Stillas
Diplom Is
Mitsubishi
Arkel Romerike
Aass Bryggerier
Til toppen