Nyheter fra Damegolfen

Lag NM 2. Divisjon på Østmarka

Publisert: 22. juli 2019 av: Thomas Hansen

I helgen ble det spilt Lag NM for 2. divisjon på Østmarka Golfklubb. Det var 11 herrelag og 5 damelag som kjempet om seieren og opprykk til 1. divisjon neste år.

Det ble en flott helg med mye god golf og masse aktivitet. Det er utrolig gøy å arrangere slikt når man har en klubb med så mange frivillige som stiller opp, og uten dem ville det aldri gått.

Østmarkas damelag fikk en flott 2. plass bak Skjeberg GK som vant ganske suverent, og herrelaget vårt spilte meget godt og gikk av med seieren og rykket opp til 1. divisjon neste år. Gratulerer!

Damelaget besto av Wira Siduang, Lisbeth T. Haugen og Grethe Støver.
Herrelaget besto av Even Tveter, Kenneth Johansson, Benjamin Pedersen, Sondre Sæby og Thomas Hansen

Meld deg på medlemstrening 2019!

Publisert: 1. juni 2019 av: Thomas Hansen

Da starter vi opp gruppetreninger for sommeren! Under ser du de gruppene som er satt opp, og som vi håper passer for deg som vil utvikle spillet ditt:-)

Ukeplan for treninger 2019

Mandag Medlemstrening gruppe 1 (Hcp 14-26) 18.00-19.00
VTG oppfølgning for helt nye golfere 19.00-20.00
Onsdag Junior trening 18.00-19.00
Medlemstrening gruppe 2 (Hcp 26-54) 19.00.20.00
Torsdag Team Østmarka Damer 18.00-19.00
Team Østmarka Herrer 19.00-20.00

Alle treninger vil forgå i ukene 19 – 28 før ferie og ukene 32 – 39 etter ferie.

Program for treningen før ferien.

Uke Innhold Sted
19 Sving -forberede slaget – rutiner Range
20 Sving – Vekt/balanse i slaget – gjennomsving Range
21 Nærspill – chip/putt. Lengdekontroll/grunnbevegelse Nærspillområde
22 Jernslag – måltrening Range
23 Nærspill – Pitch fra 30 – 60m Nærspillområde
24 Driver – Rutine, oppstilling og fart Range
25 Nærspill – Bunker/putt. Grunnbevegelse Nærspillområde
26 Faiwaywoods/hybrid fra gress Range
27 Nærspill. Strategi rund green – teknikkstasjoner Nærspillområde
28 Driver – grunnoppstilling/rutiner, fokus på mål. Range

Høstprogram blir lagt ut noe senere i sesongen.

Treningsavgiften vil komme som faktura fra Østmarka GK og koster 1750,- for hele sesongen.

Påmelding: Navn og medl. Nr. og hvilken gruppe som passer deg og ditt nivå til: pro.larsen@yahoo.no

Lag NM Damer

Publisert: 23. juli 2018 av: Thomas Hansen

Damelaget vårt spilte på Hakadal Golfklubb som arrangerte Lag NM for 2. divisjon i helgen, og her stilte Wira Siduang, Lisbeth Haugen og Marie N. Sikkerbøl på laget. Even Tveter fungerte som kaptein for damene. Det var kun ett lag som rykket opp til 1. divisjon for neste år, men våre damer leverte meget godt spill og endte på en super 3. plass. Vi gratulerer og gleder oss allerede til neste år!
Resultater

Fullført Lag-NM 2016

Publisert: 18. juli 2016 av: admin

I helgen ble det arrangert Lag-NM på Borre GK (ØGK damer) og Mørk GK (ØGK herrer). Begge lagene presterte veldig godt, og vi i klubben er ganske så stolte over å ha så flinke spillere i klubben vår.

Damene først, som man sier. Det var 8 damelag med på Borre GK i år, og av de var det to lag som kunne rykke opp til 1. divisjon. Etter lørdag så det veldig lyst ut, da Østmarka sine damer lå på 2. plass. Og så kom søndagen, med single runder. Men det var ingen grunn i verden til å tvile på damene våre, de gjorde jobben og sikret andre plassen!

Vi gratulerer damelaget kjempe masse med opprykk til 1. divisjon! Bra jobba!
(Hele resultatlista finnes her).

Så var det herrene, som var ett av seksten lag på Mørk GK. Her var det to lag som kunne rykke opp, og hele fire lag som kunne ende med å rykke ned til 2. divisjon. Etter første dag (to runder)  lå herrene på en trygg 9. plass, før det braket løs med to nye runder på lørdag. Også etter dag to var det en 9. plass som gjaldt, og med det skulle det mye til for å rykke ned på søndag. Søndagen kom, og singelrundene var et faktum. Med gode singelrunder klatret herrene opp én plass når dagen var omme, og de sikret 8. plassen og fortsatt spill i 1. divisjon neste år.

Vi gratulerer herrelaget med godt spill over fem runder! Bra jobba!
(Hele resultatlista finnes her).

Connecting Ladies på Losby GK

Publisert: 16. juli 2016 av: admin

Da er det mulig å melde seg på til den neste Connecting Ladies som spilles på Losby. Turneringen er søndag 31. juli, shotgun kl. 09:00.
Påmelding skjer ved å skrive seg opp på arket som henger på den hvite tavla på klubbhuset. Dersom du ikke har mulighet til å skrive deg opp selv, så fortvil ikke det er to andre muligheter:
1) Skriv ned medl. nr., navn (som er registrert i Golfbox), hcp og klasse, og send det til proshop@ostmarkagolf.no. Sett “CL på Losby” som emne.
2) Ring Proshopen (903 67 333) og spør om en av oss kan sette deg på lista.

Husk også å melde deg inn i den nye Facebook-gruppa Damene på Østmarka GK for å få med hva som skjer for Damene i klubben.

Lag-NM 2016

Publisert: 15. juli 2016 av: admin

Denne helgen spilles det Lag-NM både for damer og herrer. Herrene starter allerede fredag, og spiller på Mørk GK. De fem spillerne vi har sendt til Mørk GK er Kenneth André Johansson, Matias Olafsen Pedersen, Christian Rønningen, Sondre Bredahl Sæby og Even Tveter.

For å følge herrene kan du trykke her.

Damene starter først på lørdag og de spiller på Borre GK. De tre spillerne vi har sendt til Borre GK er Jeanette Dahl, Liv Dyran og Wira Siduang Widnæss.

For å følge damene kan du trykke her.

Mitsubishi