Tlf: 64 92 38 40

Banestatus 12. oktober

Publisert: 12. oktober 2018 av: Thomas Hansen

Det er fortsatt mulig å spille golf fremover og vi vil ha banen åpen så lenge været tillater det. Noen dager kan det holdes stengt på morgenen på grunn av frost, og vi håper på forståelse for at man kanskje må vente til den slipper!

Det er gjort masse forberedelser for vinteren, og ikke minst med tanke på de neste årene. Alle fairwayene er skjært, sådd og dresset med sand. Dette gjør vi for å få bukt med noe som kalles “thatch”. Det er et lag med dødt organisk materiale som oppstår etter år med klipt gress som blir liggende igjen, og skal gjøres hvert år. Det vil føre til bedre tilførsel av oksygen slik at det gror bedre og tettere og fairwayene vil på sikt bli bedre og bedre for hvert år.

Banemannskapene har også jobbet mye med greenene, hvor de har luftet med en maskin som faktisk blåser! luft ned i bakken. Dette for å skape bedre vekstvilkår for røttene slik at de strekker seg og blir sterkere og bedre. Greenene er klipt og valset slik at de er fine å putte på for dere som vil holde sesongen lengst mulig gående.

De siste dagene har det vært fantastisk vær og en nytelse å spille på Østmarka Golfklubb, så bare benytt anledningen så lenge dere kan:-) Oppdatering om stenging av banen kommer.

 

Våre samarbeidspartnere

Havaristen
Bogerud
Tveter Rørservice
Ragn Sells
BC Stillas
Diplom Is
Mitsubishi
Arkel Romerike
Aass Bryggerier
Til toppen