Nyheter fra Turneringer

Finale NSG Lagserie

Publisert: 5. september 2017 av: Thomas Hansen

Det ble i helgen spilt finale i Norsk Seniorgolf Lagserie på Evje Golfklubb i Moss. Både damelaget og herrelaget til Østmarka var kvalifisert og damene våre dro hjem en flott 2. plass! På laget stilte Sonja Billington, Berit Erlandsen, Grethe Kjensli, Kari Kristensen og Liv Dyran. Gratulerer med flott innsats! Herrelaget kom på en fin 8. plass blant Lucky Loosers med spillerne Jaucis, Nilsen, Selvik og Kjensli.

NM Lag Senior og NSG Lagserie

Publisert: 18. august 2017 av: Thomas Hansen

Forrige helg var våre seniorlag i aksjon på Tyrifjord GK. Det ble spilt over to dager og begge lagene klarte å beholde plassen i 2. divisjon – Bra jobba!
Herrene kom på en 9. plass og laget bestod av Laimi Jaucis, Robert Nilsen, Espen Sundal og Frode Selvik.
Damene endte på en 5. plass og her deltok Sonja Billington, Berit Erlandsen, Kari Kristensen og Liv Dyran for Østmarka.

Seniorene våre har også briljert i NSG Lagserien i sommer hvor begge lagene har spilt seg til finalen på Moss og Rygge 2. og 3. septmeber! Vi ønsker lagene masse lykke til!

Tour de Golf

Publisert: 15. august 2017 av: Thomas Hansen

Dette er en landsomfattende turnering med flere delturneringer med masse fine premier! Den siste av de går på Østmarka og vil avhjøre hvem som stikker av med sammenlagtseieren. Det er fortsatt mulig å komme med 3 tellende runder, og for å lese mer om hele serien kan du sjekke ut det her

The Open

Publisert: 20. juli 2017 av: Thomas Hansen

De neste dagen vil vi ha fokus på Bristish Open og har laget noen artige konkurranser, britisk inspirert mat og harde greener:-)
Ta turen innom og spill på den nydelige banen vår!

Srixon Tour 5, Losby GK

Publisert: 11. juli 2017 av: Thomas Hansen

Kenneth Johansson spilte nok en gang kjempegolf på Losby GK i årets femte Srixon Tour. Med rundene 70, 73, 69 endte han til slutt på en flott 3.plass. Det er meget høyt nivå blant norske juniorspillere om dagen og Kenneth viser gang på gang at han er med og kjemper i toppen!

Gratulerer nok en gang med flott innsats, vi er stolte over å ha Kenneth med i Østmarka Golfklubb:-)

Se resultater her

Julikampanje på Greenfee

Publisert: 30. mai 2017 av: Thomas Hansen

Nå er julikampanjen i gang!
Hele juli vil greenfee være 200,- på hverdager og 250,- i helgene!!!!
Ta med dere venner og bekjente, nå begynner forholdene virkelig å bli bra!

Gratis trening for barn og unge

Publisert: 16. mai 2017 av: Thomas Hansen

Vi inviterer til gratis trening hver tirsdag kl 17.30-19.00 så vil du prøve golf og få litt undervisning er det bare å møte opp! Du får låne utstyr og synes du det er gøy, vil vi også gå litt på banen etter hvert! Kontakt oss på 64923840 hvis du har noen spørsmål.

Sesongkort for Tirsdagsturneringene

Publisert: 14. mai 2017 av: Helene Sandvold

I år som i fjor ønsker vi å tilby de av dere som spiller så og si alle Tirsdagsturneringer en liten gulrot, nemlig et sesongkort. Man betaler et engangsbeløp på 1000,- og slipper å betale startkontingent resten av sesongen. Ønsker du å benytte deg av tilbudet så gi beskjed om dette i Proshopen neste gang du møter opp på en Tirsdagsturnering.

Dersom du kjøper sesongkort allerede 16. mai vil du spare i overkant av 300,-, med andre ord får du 5 turneringer gratis.

Robert Nilsen vant på Skjeberg

Publisert: 8. mai 2017 av: Thomas Hansen

Østmarka Golfklubb er med og representerer igjen!
Robert Nilsen vant årets 2. turnering på NSG sin seniortour på Skjeberg Golfklubb i helgen. Dette er uttaksturnering til landslaget og spilles uten hcp så dette var en kjempeprestasjon av Robert! Vi gratulerer!!

Sonja Billington var også representert fra Østmarka og havnet på en flott 11. plass blant alle herrene!

Meldt deg på Tour de Golf – «touren» for alle!

Publisert: 5. mai 2017 av: Thomas Hansen

Tour de Golf 2017 er en single turnering åpen for damer og herrer i netto slagspill.
Delta på minimum tre av de totalt ti rundene og bli med å kjempe om plass i Tour de Golf Invitational på La Sella i Spania 18-22 oktober 2017, hvor
fly t/r, overnatting, golf og bankett er dekket av arrangøren Golfserie.no.

Terminliste Tour de Golf 2017
14 mai – EVJE
21 mai – AURSKOG FINSTADBRU
28 mai – HAKADAL
11 juni – LOSBY
18 juni – DRØBAK
25 juni – HAUGER
6 august – GRØNMO
13 august – HOLTSMARK
20 august – ASKER
27 august – ØSTMARKA

Klasse A Hcp. 0-18 netto slag.
Klasse B: Hcp. 18.1-36 netto slag
20% av deltakerne i hver klasse går til sluttspillet i Oslo i september.
Deltakeravgift : Kr. 500,- (engangsavgift for sesongen) + rabattert greenfee på hver enkelt bane

Meld deg på her: www.tourdegolf.no

Mitsubishi