Nyheter fra Turneringer

The Open

Publisert: 20. juli 2017 av: Thomas Hansen

De neste dagen vil vi ha fokus på Bristish Open og har laget noen artige konkurranser, britisk inspirert mat og harde greener:-)
Ta turen innom og spill på den nydelige banen vår!

Srixon Tour 5, Losby GK

Publisert: 11. juli 2017 av: Thomas Hansen

Kenneth Johansson spilte nok en gang kjempegolf på Losby GK i årets femte Srixon Tour. Med rundene 70, 73, 69 endte han til slutt på en flott 3.plass. Det er meget høyt nivå blant norske juniorspillere om dagen og Kenneth viser gang på gang at han er med og kjemper i toppen!

Gratulerer nok en gang med flott innsats, vi er stolte over å ha Kenneth med i Østmarka Golfklubb:-)

Se resultater her

Julikampanje på Greenfee

Publisert: 30. mai 2017 av: Thomas Hansen

Nå er julikampanjen i gang!
Hele juli vil greenfee være 200,- på hverdager og 250,- i helgene!!!!
Ta med dere venner og bekjente, nå begynner forholdene virkelig å bli bra!

Gratis trening for barn og unge

Publisert: 16. mai 2017 av: Thomas Hansen

Vi inviterer til gratis trening hver tirsdag kl 17.30-19.00 så vil du prøve golf og få litt undervisning er det bare å møte opp! Du får låne utstyr og synes du det er gøy, vil vi også gå litt på banen etter hvert! Kontakt oss på 64923840 hvis du har noen spørsmål.

Sesongkort for Tirsdagsturneringene

Publisert: 14. mai 2017 av: Helene Sandvold

I år som i fjor ønsker vi å tilby de av dere som spiller så og si alle Tirsdagsturneringer en liten gulrot, nemlig et sesongkort. Man betaler et engangsbeløp på 1000,- og slipper å betale startkontingent resten av sesongen. Ønsker du å benytte deg av tilbudet så gi beskjed om dette i Proshopen neste gang du møter opp på en Tirsdagsturnering.

Dersom du kjøper sesongkort allerede 16. mai vil du spare i overkant av 300,-, med andre ord får du 5 turneringer gratis.

Robert Nilsen vant på Skjeberg

Publisert: 8. mai 2017 av: Thomas Hansen

Østmarka Golfklubb er med og representerer igjen!
Robert Nilsen vant årets 2. turnering på NSG sin seniortour på Skjeberg Golfklubb i helgen. Dette er uttaksturnering til landslaget og spilles uten hcp så dette var en kjempeprestasjon av Robert! Vi gratulerer!!

Sonja Billington var også representert fra Østmarka og havnet på en flott 11. plass blant alle herrene!

Meldt deg på Tour de Golf – «touren» for alle!

Publisert: 5. mai 2017 av: Thomas Hansen

Tour de Golf 2017 er en single turnering åpen for damer og herrer i netto slagspill.
Delta på minimum tre av de totalt ti rundene og bli med å kjempe om plass i Tour de Golf Invitational på La Sella i Spania 18-22 oktober 2017, hvor
fly t/r, overnatting, golf og bankett er dekket av arrangøren Golfserie.no.

Terminliste Tour de Golf 2017
14 mai – EVJE
21 mai – AURSKOG FINSTADBRU
28 mai – HAKADAL
11 juni – LOSBY
18 juni – DRØBAK
25 juni – HAUGER
6 august – GRØNMO
13 august – HOLTSMARK
20 august – ASKER
27 august – ØSTMARKA

Klasse A Hcp. 0-18 netto slag.
Klasse B: Hcp. 18.1-36 netto slag
20% av deltakerne i hver klasse går til sluttspillet i Oslo i september.
Deltakeravgift : Kr. 500,- (engangsavgift for sesongen) + rabattert greenfee på hver enkelt bane

Meld deg på her: www.tourdegolf.no

Golfserie.no – Golfserien som får oss amatører til å føle oss profesjonelle!

Publisert: 5. mai 2017 av: Thomas Hansen

Østmarka er også i år turneringsbane for Golfserie.no, seriespill for lag. Liker du turneringsgolf er kanskje dette noe for deg!
Golfserie.no er lagspill for 2 -manns lag (med ubegrenset antall reserver), som spilles i tidsrommet
22 mai til 28 august.

• Forhåndsbooket terminliste (kveldstid mandag-torsdag)
  • 6-7 matcher i løpet av sesongen
  • Løpende resultatservice
  • Redaksjonell omtale av matchene
  • Representanter på matchbanene (Asker, Hakadal, Hauger og Østmarka)
  • To klasser / Matchplay
  • Opp og nedrykk mellom divisjoner
  • Divisjonsfinaler i Oslo i september

Bli med å kjempe om GRATIS deltakelse i mesterfinalen på Las Sella i Spania. Alle divisjonsvinnerne får gratis deltakelse i Golfseries mesterfinalen i Spania i oktober, hvor fly t/r, opphold, golf og bankett er dekket av Golfserie.no.

Deltakeravgift : kr. 3.200,- pr. lag
Påmeldingsfrist : 10 mai.
Meld på lag nå : www.golfserie.no

Tirsdagsturnering 02.05.17

Publisert: 4. mai 2017 av: Helene Sandvold

Årets første Tirsdagsturnering er gjennomført, og for en start det ble! Vi hadde strålende sol, og hele 35 spillere sørget for en hyggelig runde med golf. Denne gangen spilte Damer A, Herrer A og Nybegynner på front, mens Herrer B, C og D spilte back. Neste uke bytter vi om.

Under følger liste over hvem som mottok premier, resten av resultatlistene kan du finne ved å trykke på klassens navn. Som i fjor må man være tilstede for å motta premie og for å være med i trekningen av vinflaska på slutten.

Herrer A (slag, 5 deltakere)
1. Robert Nilsen, -1

Damer A (stableford, 7 deltakere)
1. Liv Dyran
2. Trude Støver

Herrer B (stableford, 5 deltakere)
1. Johny Kjensli, 14p

Herrer C (stableford, 8 deltakere)
1. Dag Cederstrøm, 15p (hcp)
2. André Øyen, 15p

Herrer D (stableford, 8 deltakere)
1. Ole-Petter Melander Jacobsen, 18p
2. Martin Jursberg, 16p

Nybegynner (stableford, 2 deltakere)
1. Ida Nesheim Hansen, 14p

Vinflaske trukket på scorekort
Arve Holberg

Kenneth på 4. plass i Srixon Tour

Publisert: 4. mai 2017 av: Thomas Hansen

Vi gratulerer Kenneth Johansson med en knallsterk 4. plass i årets første Srixon Tour! Med ett slag bak trioen som spilte omspill om seieren viser Kenneth sterk form foran 2017 sesongen! Vi gleder oss til fortsettelsen!!

Se sluttresultater fra Stavanger her: Leaderboard

Mitsubishi