Tlf: 64 92 38 40

Banestatus

Banestatus 14/5/2017

Publisert: 14. mai 2017 av: Andreas Hast

Alle greener er nå åpne på Østmarka, satt flagget på green 13 idag. Det er fortsatt matteutslag på hull 2, men åpner snart den å.
I morgen 15/5 lufter og dresser vi greenene, så vis hensyn til banepersonell når dere spiller dere inn 🙂
Ønsker ellers alle en fin 17 mai

Andreas

Banestatus 7/4/2017

Publisert: 7. april 2017 av: Andreas Hast

Med hensyn til ivrige golfere kjører vi igang front 9 tidligere enn vanlig iår. Greenene ser bra ut etter vinteren, men er endel arbeid som vil bli gjort med dem i tiden som kommer så vis hensyn til banepersonell. Fremover vil vi jobbe med bunkerne, vi bytter ut den gamle sanden med Dalbo kvartsit, en bedre sandtype vi tror vil passe klimaet og spillerene bedre. Det er fortsatt fare for frost, og banen vil holdes stengt på morningen til frosten slipper. Vi venter også med utleie av biler til temperaturen har steget mer.
Sjekk Yr for frost-info:
https://www.yr.no/sted/Norge/Akershus/Enebakk/Ytre_Enebakk/time_for_time.html

Ellers ønsker vi alle en nydelig golf-påske. Velkommen!

Godt Nytt Golf-år

Publisert: 20. mars 2017 av: Andreas Hast

Vi er i gang med service og igangsetting av maskiner og utstyr.
Når det gjelder banen så ser den veldig bra ut etter vinteren men vi må vente litt til på is og snø som ligger igjen noen steder, skal også gå på og knekke/fjerne is på greenene for og få fortgang i prosessen før vi kalker og sprøyter på soppmiddel. Kommer til og pipelufte greener når det blir jevn døgnvarme.

Med vennlig hilsen banepersonalet

20170320_15170520170320_151724

Banestatus 24.10.2016

Publisert: 24. oktober 2016 av: Andreas Hast

Da var det over for denne gang. Banen er stengt fra i dag, 24.10.2016 til neste år.
Vi begynner å lufte greener i dag så vær vennlig og ikke tråkk på greenene mens dette pågår 🙂
Vil komme tilbake med litt informasjon om hva som skjer på banen etter stenging for de som er interessert i det.
Vi håper alle har hatt en god sesong og ønsker alle velkommen tilbake neste år.

Med vennlig hilsen
Andreas Hast

Juli ser bra ut!

Publisert: 11. juli 2016 av: Shaun Askill Hast

Hei igjen! Lenge siden sist. banen ser for tiden ganske bra ut. Vi er selv ganske fornøyde med hva vi har fått til, og vi har fått gode tilbakemeldinger på banen etter både NorgesCup og Østlandstour.

ja banen ser bra ut, men vi ser alltid etter ting som kan forbedres.  I det siste har det dukket opp litt sopp på noen av Greenene på back, de skal sprøytes vekk samtidig som vi skal gjødsle alle Greenene i løpet av denne uken. Greenene ser i grunn litt blasse og sultne ut, men dette gjør vi kort prosess på, med å mate de!  når det er sagt, vil jeg bare si/eller påstå at Greenene er generelt i bra stand. vi har valset de ofte de siste ukene, noe som gjør de jevnere og raskere. Green 13 ser også ut til å gjøre ett lite comeback, etter en tøff sesong inne i skogen.

Fairwayene gjødslet vi i forrige uke,  så vi regner med å se god vekst der i nærmeste fremtid!

I sommer har vi fått tre nye banearbeidere, som for noen av dere kanskje er kjent fra før Kenneth Johanssen, Lise Børresen og Marius Torgersen

alt i alt ser banen bra ut.  Tiden er inne for å spille Golf! ta turen innom!

Østmarka status uke 17/18

Publisert: 10. juni 2016 av: Andreas Hast

Her kommer en etterlengtet statusrapport for banen og fremgangen mot 18 åpne hull. Vi åpnet front 9 for spill 20/4 med ganske gode forhold, vintern har vært veldig snill mot oss iår. Vi har hatt endel frost og et snøfall siden det, men prøver å holde åpent for spill så mye som mulig. På back 9 er det fortsatt endel arbeid som skal utføres før vi åpner de for spill. Uken som kommer skal ny vei på 16 ferdigstilles og vi skal grave ny drenering på noen problemområder på 13, 14. Forholdene ser ganske greie ut, endel vann noen steder, men gode greener. Vi satser på åpning av de siste 9 uke 19 Vi skal lufte greenene i begynnelsen av uke 18, så vis hensyn til banemannskap rundt greenene.
Happy golfing

Våre samarbeidspartnere

Havaristen
Bogerud
Tveter Rørservice
Ragn Sells
BC Stillas
Diplom Is
Mitsubishi
Arkel Romerike
Aass Bryggerier
Til toppen